Hotspot Central Gastrohome, more kitchen secrets, spice box and travel stories. 

Ronde tafel met draaiplateau.

Communicatie en relaties 2021

Communicatie

Communicatie en relaties 2021 voor ons waren dat de hartverwarmende berichten, reviews met uw online orders. De onmisbare communicatie pareltjes voor ons in de heersende epidemie sinds 2020. Via social media kanalen, e-mails, de bijzondere momenten tijdens het afhalen, alle reacties blijven wij graag ontvangen. Zowel voor contact onderhoud en bezorging menu van authentieke Chinese en Zuidoost-Aziatische gerechten. Bij uw thuis, kantoor/bedrijf of straks te gast bij ons aan tafel.

De onverwachte Covid situatie heeft overal digitale veranderingen gebracht en reacties los gemaakt. Door uw behulpzame op- en aanmerkingen over onze oude site heeft het ons geholpen. Wij konden fouten te traceren en problemen herkennen. Dit heeft direct invloed gehad om verbeteringen door te voeren. De directe, indirecte en digitale communicatie mix is in deze periode heel duidelijk aanwezig bij onze trouwe en loyale gasten. Hiervoor onze grote dank voor de ondersteuning, steunbetuiging en de lovende aanbevelingen.

Inmiddels zitten we weer in een avond lockdown (klik de link voor gehele covid-19 avondsluiting regels). Verplichte QR code, 1,5 meter afstand met huidige openingstijden voor gasten tot 17.00 u. en voor bezorging afhaal tot 20.00u. De laatste maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

Hospitality – Gastvrijheid

Hotspot Central gastrohome, hospitality – gastvrijheid. De instelling is gericht op het ontvangen van gasten, reizigers en bezoekers op een warme, vriendelijke en genereuze manier. Een comfortabel verblijf met aandacht en goede verzorging “de gast voelt zich thuis bij ons”. Bij de opening in maart 2018, streven wij in onze communicatie om elke gast een fijne ervaring te bieden en het begin van een langdurige relatie.

Wij betrekken graag vaste gasten en bezoekers in onze communicatie bij wat gebeurt voor en achter onze schermen. Daarbij vaak levendige uitwisselingen van ver over de grenzen of dicht aan huis ervaringen. Uitwisseling van tips, recepten en weetjes over de mooie culinaire keukens. Luisterend oor voor uw verhalen over verre reizen, cultuur, genoten hospitality is een vast onderwerp met veel comfort food. Benieuwd naar aankomende evenementen in onze mooie stad Leiden, in en rondom onze buurt Stationsgebied. Volg en lees nieuws in deze blog.

Ronde tafel gasten, tafel met draaiend blad. Voor reserveringen http://www.hotspotcentral.nl

nieuwe web & bestelsite communicatie

Wij zijn afgelopen juni over gegaan naar een nieuwe web & bestelsite gekoppeld aan onze restaurant en online verkoopsysteem. Belangrijke aandacht voor o.a. verbetering bestel en gebruikers functionaliteit bij het online bestellen. Door het toevoegen van een blog kunnen we straks steeds meer informatie delen over diverse gerechten, ingrediënten, specerijen en oorsprong. Hier zijn leuke gesprekken aan vooraf gegaan over regionale Chinese keukens, (eet)cultuur geschiedenis in geheel Zuidoost-Azië.

Gezondheids- en hygiëneprotocol

Voor het ontvangen van gasten handhaven wij sinds invoering het gezondheids- en hygiëneprotocol. Om voor iedereen een veilige en hygiënische omgeving te waarborgen hebben wij meerdere stappen ingevoerd.

Desinfectie – Bij binnenkomst gelijk een vaporisator spray die een fijne nevel alcohol mist geeft voor desinfectie. Dezelfde apparaten staan strategisch bij elke deur van de toiletten en het achter terras voor uw gemak. Professionele handdrogers met UV-licht in de toiletten.

Reiniging – De vloeren met een VAT i-mop industriële schoonmaakmachine. Een stoomapparaat voor wanden en meubilair. Antibacterieel reinigingsmiddel voor het gelijk afnemen van tafels en stoelen na elk bezoek.

Warme handdoekkast UV-licht

Hotspot Central Gastrohome biedt gasten na de maaltijd een verfrissende warme handdoek aan. In een warmhoud kast met UV-licht gesteriliseerd handdoeken die licht geparfumeerd zijn met Chinese Butterfly Florida water, eau de cologne.

Wat is Florida Water?
Fris, mysterieus en magische krachten zijn populaire beschrijvingen van Florida water.
Het geeft een aangename en langdurige geur. Het heeft een antibacteriële werking, verfrist, verkoelt en kalmeert de kleine irritatie van de huid en verlicht lichte jeuk. Alcohol basis met een mengsel van opgeloste essentiële oliën o.a. citroen- sinaasappel- en lavendelolie. Het inademen brengt subtropische herinneringen naar boven.

Deze zondag is het 5 december Sinterklaas pakjes avond. Wij wensen u een echt ouderwetse viering toe. Waarbij tijd en aandacht is besteed aan een leuke surprise met humoristich gerijmd gedicht. Zonder woordelijk roet of veeg, gewoon positief, inspirerend met veel gelach!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *