About Us

Gastrohome Hotspot Central

Hotspot Central your new Gastrohome

a place to connect – eat – explore – drink

Connect

Welkom aan onze tafels, waar reizen & ontdekken, eten & drinken samenkomen. Waar vaste gasten, toeristen/backpackers en digibeten gezamenlijk aanschuiven. Ons team verzorgt menu’s boordevol inspiratie. Met verhalen, anecdotes en onwijs leuke en interressante info over wereldkeukens. Voel je thuis in onze nieuwe gastrohome.

Wij bieden en verzorgen alle benodigdheden op één plek: werken, ontmoeten, eten en ontspanning. Met ontbijt, lunch en diner. Verken onze kaart, proef en verplaats je even naar verre of nabije oorden. Naast culinair wegdromen kun je hier ook vergaderen, werken, studeren en allerlei zaken bespreken. Log in met onze snelle wi-fi. Zonder oponthoud toch een ontspannen break bij ons.

Eat

Onze gastvrouw, culinaire reisleidster en inspirator RongHua Ching vat de dingen zo samen: “Wij brengen lekker, gezond eten uit de Westerse en Oosterse keuken samen en staan borg voor de authentieke smaken. Daarnaast werken wij met lokale producenten en maken die samenwerking ook zicht- en voelbaar. De nadruk ligt dan ook op samen – interactief – dingen doen, samen eten en samen genieten.”

Explore

Ontdek ons verrassend menu met Gravad Lax, ingelegde zalm uit Scandinavia, pittige SiChuan-gerechten uit China. Een heerlijke salade neemt je mee langs warme Mediterrane kusten gecombineerd met een lekkere Italiaanse Illy koffie en Amerikaanse muffin. Het kan allemaal. Wij nemen je gewoon mee op reis. Volg onze kaart.

Onze locatie

Hotspot Central is gemakkelijk te vinden, vlakbij station Leiden CS.  Met alle gemakken en faciliteiten van het openbaar knooppunt: bussen, taxies, parkeervoorzieningen voor auto’s en fietsen. De ideale plek om snel af te spreken of juist om de tijd er voor te nemen. Naast ons terras aan de Stationsweg kunnen wij je ook blij maken met een mooie terrastuin achter in de zaak. Zodra het weer het toelaat zit je heerlijk beschut in de volle zon of in de schaduw. Zelfs als het druppelt houden we het hier lekker droog onder een grote parasol. Mocht het koeler worden dan hebben we terrasverwarming en fleece dekens. En natuurlijke een warme neut.

Drink

Vroege vogels of late nachtuilen genieten van onze happy hour met lekkere drankjes, mesverse charcuterie, kaas, borrelplanken. En als het niet op kan dan serveren wij ook Dim Sum-mandjes en een mooi gevuld glas erbij. Je bent bij Hotspot Central uit en thuis, Santé!

Connect-Explore-Eat-Drink

Hotspot Central tag line: C.E.E.D., wat in het engels hetzelfde klinkt als seed. Wij planten graag dat zaadje. Want wat reizen en dromen gemeen hebben is Connect, Explore, Eat en Drink. Of zoals de Britten het zouden zeggen:

·        Dreams are the seeds of change. Nothing ever grows without a seed, and nothing ever changes without a dream.
Wip gezellig binnen en geniet of reserveer gelijk via de telefoon 071 – 513 0966 of email ons op: info@hotspotcentral.nl.
De warme groeten,
Hotspot Central team